PSD merge cu Răzvan Popa la primărie

Data publicării:
RAZVAN POPA PRIMARIE

Decizia prin care Răzvan Popa este cel care va candida la fotoliul de primar al municiului Braşov din partea partidului social democrat a fost luată ieri si urmeaza sa fie validata de comitetul executiv national. Candidatul Răzvan Popa nu este afectat de discuţiile avute în partid pe seama intrării lui sau nu în cursa pentru primărie.

"Conducerea din Bucureşti a cerut ca membri Comitetului Executiv Municipal să se prin vot secret asupra cadidatului la primărie. A mai făcut-o o dată zilele trecute, deşi o mai făcuse în luna noiembrie, şi şi-au menţinut colegii mei poziţia pe care au avut-o până atunci şi anume să mergem împreună dpe acest drum", Răzvan Popa, candidat la primăria Braşov PSD.

Răzvan Popa este susţinut de preşedintele interimar al organizaţiei PSD Braşov, Mihai Mohaci, care crede că este candidatul care va câştiga alegerile în municipiu.

"Pot să confirm că este decizia finală. Sigur au fost câteva puncte de vedere care au avut loc în timpul discuţiei cu domnul preşedinte Liviu Dragnea...toată această discuţie este finalizată", Mihai Mohaci, preşedinte interimar al PSD Braşov.

Pe de altă parte, Cătălin Leonte a anuntat că va concura ca independent la funcţia de primar al oraşului. Cătălin Leonte şi-a depus scris ieri demisia din partid, iar astăzi a înaintat-o preşedintelui organizatiei.

"Decizia finală pentru mine este de a mă bate pentru primăria municip Braşov, mergând pe principiile pe care le-am anunţat mai derveme..."au măcinat Braşovul", Cătălin Leonte, candidat independent la Primăria Braşov. 

Din Partidul Social Democrat din Braşov şi-au dat demisia în ultimele zile doi vicepresedinti, iar unul a devenit consilierul de campanie al lui Cătălin Leonte pentru alegerile locale.

Reporter: Ruxandra Morar
Operator: Alexandru Apetroae

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri