Revelion de lux, la Braşov

Data publicării:
OFERTE REVELION

La cel mai scump hotel din Poiana Braşov pachetele de Revelion s-au vândut deja ca pâinea caldă.

" Pachetele sunt vândute în proporţie de 90%. Pentru Crăciun s-a vândut tot integral, pentru Revelion 90%. Suntem pe ultima sută de metri aşadat, vă rugăm să vă grăbiţi dacă vreţi să petreceţi la noi la hotel ", a spus Mirabela Bârsan - reprezentantul unui hotel din Poiana Braşov. 

Cel mai scump pachet este de aproape 4.000 de euro. În acest preţ intră cazarea timp de şase nopţi într-un apartament de lux, cinele festive, accesul la SPA şi piscină şi în locurile de joacă pentru copii.

Preţul este însă, prea mare, pentru cei mai mulţi dintre cei care vin în staţiunea să se relaxeze şi să admire peisajul. Turiştii spun că preţul este mai mare decât în cele mai multe hoteluri din străinătate. De exemplu, pentru opt nopţi de cazare la un hotel de patru stele din Austria, turiştii plătesc aproape 1000 de euro.

" Patru mii de euro sunt nişte bănuţi destul de multişori. Chiar şi în străinătate găseşti mult, mult mai ieftin ", spune un braşovean.

Sunt şi hoteluri în Poiana Braşov care oferă pachete la doar 600 de euro, care includ cazarea în camere duble cu mic dejun inclus şi cină festivă în noaptea de Revelion.

" Revelionul ne bucură un grad de ocupare foarte bun, din timp, de acum o lună de zile, l-am vândut în proporţie de 100%. Aşteptăm Crăciunul în Poiana Braşov este mai greu, este vândut în proporţie de 50% ", spune Gabriel Roşca - managerul unui hotel din Poiana Braşov. 

Turiştii pot petrece un Revelion exclusivist şi la Braşov. La unul dintre hotelurile de patru stele, cinci nopţi de cazare costă de la 1.200 până la 1.700 de euro în camere ca pentru VIP-uri, cu cadă design îmbrăcată în sticlă aflată chiar în mijlocul încăperii.

" Oferim pachetele Gala Dinner Exclusive pentru oaspeţii din Braşov, pentru prietenii oaspeţilor care sunt cazaţi la noi, la un tarif de 130 de euro pentru pragul dintre ani ", precizează Ioana Dobrescu - reprezentantul unui hotel din Braşov. 

Clienţii au acces la cina festivă cu meniu exclusivist şi open bar şi muzică live. În plus şi copiii pot avea un Revelion al lor. Părinţii plătesc 35 de euro pentru meniul dintre ani şi accesul în locul de joacă special amenajat în interiorul hotelului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri