Rezultate bune pentru tinerii hocheişti

Data publicării:
HOCHEI JUNIORI

Îmbrăcaţi în tricourile echipei mari, lupii tineri ai Coronei nu au rezistat decât o singură repriză. Ciucanii, care au avut în echipă sportivi ce deja au jucat meciuri la echipa mare, s-au impus până la urmă cu 6-0 și au preluat conducerea la general.

Finala se joacă în sistemul cel mai bun din trei partide. După prima partidă, seria se mută la Miercurea Ciuc, a doua întâlnire fiind programată chiar în această seară. Dacă va fi nevoie, meciul decisiv se va juca joi, tot în Harghita. Clubul braşovean a obţinut rezultate notabile ăn acest sezon şi la celelalte grupe de copii şi tineret, unde se mizează doar pe jucători autohtoni.

Echipa Under 18 este vicecampioană națională, terminând în fața unor formații cu tradiție precum Steaua și Progym Gheorgheni. Puștii brașoveni au fost aproape de o mare surpriză, pierzând finala cu CSS Miercurea Ciuc în meci decisiv, 4-5, după prelungiri. La Under 16, juniori II, Corona a încheiat pe poziția a patra, pe podium fiind CSS Miercurea Ciuc I, CSS Miercurea Ciuc II și Progym Gheorgheni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri