Sărbătoriţi în vacanţă la munte. Hotelierii au oferte atrăgătoare pentru Sfânta Maria

Data publicării:
OFERTE SF MARIA

Mărioara Gherghişan este născută chiar de Sfânta Maria şi împlineşte mâine 43 de ani. Soţul său, Marian, s-a grăbit să-i facă o supriză şi a adus-o la Bran ca să petreacă de ziua lor. Au venit din Tulcea împreună cu nepoţii şi copiii.

"N-am ştiut că o să ajungem aici, era vorba să mergem la mare, dar totul s-a schimbat în câteva ore. E aer, e cald, aer curat, răcoare", spune Mărioara Gherghişan.

În zona Bran-Moieciu ofertele la pensiunile agroturistice variază între 60 şi 150 de lei pentru o cameră dublă. Oaspeţii nu se bucură doar de peisaj, ci şi de bucate tradiţionale făcute de producătroii din zona Bran. Cei care poartă numele sfânt pot beneficia de reduceri la mesele festive.

Şi hotelierii din Poiana Braşov au făcut o tradiţie din a-şi sărbătorii oaspeţii an de an de Sfânta Maria. Nici nu este de mirare că unele dintre ele deja au un grad de ocupare de 100%.

"Anul trecut, când fetiţa mea a primit un cadou, a fost o mare surpriză pentru toţi", a spus o turistă.

"Acum, la recepţie, mi s-a spus de oferta de Sfânta Marie, o cină gratuită, gratuitate la copil, deci e totul super", a zis un alt oaspete.

Hotelierii se întrec în oferte care mai de care mai tentante prin care să îşi atragă clienţii de sărbătoarea Sfintei Marii.

"Pentru copii avem gratuitate la cazare, masă, îi aşteptăm cu multe surprize, piscine exterioare, un mic parc de distracţii, pentru cei mari reducere şi răsfăţ la centrul SPA, bineînţeles, pentru cei care poartă numele Maria, Marian, un masaj cadou din partea hotelului", a precizat Mirabela Bârsan - recepţioner

Preţurile încep de la 99 de euro pe noapte în cameră dublă pentru trei nopţi. Un sejur de trei zile într-un apartament de lux, cu două dormitoare, două băi, living şi terasă cu vedere la staţiune, la doar 132 de euro de persoană, pare un adevărat chilipir. În staţiunile de la munte gradul de ocupare este de peste 60%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri