Se pot solicita cererile pentru încălzire

Data publicării:
2008 10 31 0 2 programul-de-inlocuire-sau-completare-a-sistemelor-clasice-de-incalzire 83580

De ajutor beneficiază consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energia termică în sistem centralizat. Ajutorul pentru încălzire îl pot obţine familiile unde venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până La 786 de lei.

Pentru persoanele singure, venitul nu trebuie să Fie mai mare de 1.082 de lei pe lună. De subvenţia pentru căldură pot beneficia şi persoanele care folosesc gazul metan, energia electrică sau lemnele pentru încălzirea locuinţelor şi au un venit de până la 615 lei pe membru de familie.

Formularele reprezentând cererea şi declaraţia pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei sunt puse la dispoziţia solicitanţilor de către furnizorul de energie termică în sistem centralizat, prin intermediul asociaţiilor de proprietari, pentru beneficiarii care utilizează energie termică în sistem centralizat. 

Cererile si declaraţiile pot fi ridicate de asociaţiile de proprietari şi se pot depune începând din 20 octombrie la sediul Direcţiei de Servicii Sociale Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri