Se schiază în Poiana Braşov, pe toate pârtiile

Data publicării:
SCHI POIANA

Temperaturile ridicate din weekend nu i-au putut tine departe de pârtii pe iubitorii de schi şi snowboard. 25.000 de metri cubi de apă au fost transformaţi în zăpada artificială care a acoperit partea superioară a Masivului Postăvarul pentru ca Poiana Braşov să poată găzdui turiştii veniţi la munte special să se bucure de pârtiile de schi.

Telecabina, telescaunul, telegondola şi teleschiul funcţionează normal iar hotelierii spun că gradul de ocupare înainte de Crăciun a fost de 100% deoarece pachetele de sărbători au fost demult vândute.

 "Avem ocupat integral tot hotelul, am avut o ofertă, apoi ne pregătim de Crăciun, vine moşul ne aduce cadouri, pachetele de Crăciun sunt vândute integral cât şi cele de Revelion", precizează Mirabela Bârsan - reprezentantul unui hotel.

Preţurile pentru teleschi, telescaun sau telegondolă variază între 30 şi 530 de lei, în funcţie de numărul de urcări sau punctele de pe cartelele de acces.

Prognoza meteo pentru sfârşitul de an nu anunţă ninsori însemnate cantitativ dar dacă temperaturile din timpul nopţii rămân sub 0 grade, tunurile de zăpadă artificială îşi vor face datoria astfel încât turiştii să se poată bucura de sporturile de iarnă.

Reporter: Daniel Popescu
Operator: George Oltean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri