"Selfie" a deschis caravana de filme în aer liber

Data publicării:
CARAVANA METROPOLIS

Aproape 700 de cinefili au venit aseară în Piaţa Sfatului ca să urmărească lungmetrajul Selfie, care a deschis seria de filme proiectate în aer liber, în Piaţa Sfatului, pe un ecran gonflabil. Comedia românească i-a încântat pe spectatori.

"Pentru un film românesc nici nu mă aşteptam să fie atât de amuzant mi-a plăcut foarte mult", a spus un braşovean.

Cei care au venit să vizioneze "Selfie" s-au putut întâlni şi cu actorii, care au dat autografe s-au fotografiat cu fanii.

"A fost un proiect minunat în care am cunoscut oameni care acum au ajuns să-mi fie prieteni şi mă bucur foarte mult că am avut ocazia să-i cunosc în proiectul asta", a precizat actriţa Crina Semciuc

"Nu credeam că pot să fie aici, dar cu multă muncă a fost ok. Şi putin noroc!", a spus actorul Levent Sali.

"Această idee mi-a venit în momentul în care am zis că vreau să scriu o comedie de lungmetraj şi m-am gândit la ce cunosc mai bine şi m-am inspirat din viaţa reală. Aşa a apărut filmul Selfie", a precizat şi regizorul Cristina Iacob.

Caravana Metropolis se află pentru al treilea an consecutiv la Braşov. În fiecare seară, până duminică, pe 15 iunie, vor fi proiectate filme premiate la festivalurile din toată lumea.

Un loc la film costă 6 lei, dar trecătorii pot vizona filmele şi se pe băncile din Piaţa Sfatului. Următorul oraş în care va poposi caravana este Hunedoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri