Un nou complex de agrement, în Poiana Braşov 

Data publicării:
COMPLEX POIANA

Pârtie artificială de schiat şi de săniuş, pistă de biciclete, sunt doar câteva amenajări din planul de construcţie al viitorului complex de agrement. Pentru că lucrările sunt în întârziere, autorităţile locale au făcut o vizită la şantier, pentru a se asigura că totul merge conform planului. "Suntem în grafic cu ceea ce am preconizat atunci când am stabilit cu constructorul planul de lucrări. E o mică întărziere de câteva săptămâni care se datorează condiţiilor meteo care au fost în ultima perioadă şi care au creat anumite probleme, dar cred că se vor recupera", George Scripcaru, primarul municipiului Braşov.

În interior, centrul de agrement şi de divertisment va avea un club de bowling, o sală de căţărare, o sală de minigolf şi una multifuncţională. În prezent, se lucrează la construcţia pereţilor, la pardoseală şi la demisol, iar o bună parte din lucrări au fost deja finalizate. "Branşamentele provizorii şi definitive, utilităţi, apă, canal, curent electric, organizare de şantier integral, la infrastructură, deci terasamente şi infrastructură, un progres realizabil de circa 30%, deci cam asta este progresul real, realizat astăzi pe şantier", Tamas Csaba, manager proiect.

Pe lângă pârtii de schi şi săniuş, săli de joacă pentru biliard sau bowling, complexul de agremenet va avea şi alei pietonale şi carosabile şi multe spaţii verzi. Suprafaţa totală a centrului din Poiana Braşov va fi de 5.250 de mp, iar investiţia se ridică la peste 22 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri