Un tânăr a găsit aproape 9.000 de euro într-o borsetă

Data publicării:
BANI GASITI

Borseta cu bani aparţine unui bucureştean, care era în trecere prin Braşov. Bărbatul venea din judeţul Harghita şi mergea la Bucureşti. A oprit la benzinărie să cumpere dulciuri şi a uitat borseta lângă casa de marcat. Şi-a dat seama că nu o mai are abia dupa o oră, când se apropia de Ploieşti.

Borseta a fost găsită de Florin, un tânăr student de 22 de ani care lucrează la benzinărie de 3 luni. Pentru că nu a găsit niciun număr de contact, spiritul civic l-a îndemnat pe Florin să anunţe poliţia. Împreună cu agenţii de politie a descoperit ce se afla în interiorul borsetei.

"Am găsit suma de 8.500 de euro, 511 dolari, 700 de lei, 3 carduri cu pin şi două stick-uri. Nu am fost tentat să o păstrez", spune Florin George Marinică. 

După ce au fost sesizaţi, poliţiştii au luat legătura cu proprietarul borsetei şi l-au chemat să o ridice de la secţia de poliţie din Săcele.

Între timp bărbatul sunase şi el un prieten ca să meargă la benzinărie. "Mi-a spus că e deja la poliţie. Am lăsat copiii şi nevasta şi am venit la Braşov. Am ajuns la ora 1:00 noaptea, m-am identificat şi mi-au dat borseta" , a spus proprietarul borsetei.

Cel care a pierdut borseta nu a apucat să se vadă cu studentul care i-a gasit banii, dar i-a mulţumit telefonic. Tânărul a fost lăudat de poliţie de faţă cu toată presa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri