Victorie muncită pentru Olimpia

Data publicării:
OLIMPIA

Olimpia CSU Braşov a câştigat partida disputată în faţa celor de la Universitatea Cluj Napoca, scor 88 la 71, în etapa a 9-a din Liga Naţională de Baschet. Fetele pregătite de Dan Calancea s-au impus mai greu decât o arată scorul, la capătul unei partide cu multe erori în defensivă pentru gazde.

Olimpia a câştigat primul sfert la 7 puncte diferenţă, dar oaspetele s-au apropiat treptat pe tabelă. Desprinderea s-a făcut târziu, în ultimul sfert după două coşuri de trei puncte reuşite de Irimia.

"Dacă faza ofensivă a fost, pe multe porţiuni din meci, destul de bine realizată, faza defensivă la apărarea om la om sau în zonă lasă foarte mult de dorit şi mai este mult de muncă în acest sector", a declarat  Dan Calancea - antrenor Olimpia CSU Braşov

Cea mai importantă marcatoare a gazdelor a fost Britney Jones cu 26 de puncte în timp ce Carla Bartee a încheiat cu 16 puncte şi 22 de recuperări. În runda viitoare, Olimpia are parte de o deplasare extrem de grea pe terenul celor de la CSM Târgovişte.

Reporter: Adrian Susanu
Operator: Dan Dascălu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri