Victorii pentru micile handbaliste

Data publicării:
HANDBAL JUNIOARE

Primele care au reușit acestă performanță au fost fetele pregătite de Mariana Târcă, junioarele II ale clubului brașovean. Braşovencele au reuşit să obţină calificarea cu trei victorii din trei meciuri: 35-20 cu CSŞ Tulcea, 37-18 cu HCM Craiova şi 28-23 cu CS Extrem Baia Mare, deși o bună parte a lotului a fost răcită pe perioada turneului semifinal de la Craiova.

Turneul final este programat pentru finalul primei săptămâni din luna iunie, unde vor participa opt echipe, împărţite în două grupe. ASC Corona 2010 Braşov va fi în grupă cu CSM Ploieşti, CSŞ 2 Bucureşti şi CSŞ Călăraşi. Primele două echipe clasate în fiecare grupă, se vor califica in semifinale.

Din această toamnă vor fi promovate, la echipa mare a clubului, șase componente ale formației de junioare II. Sorina Târcă, Ana Maria Berbece, Daria Bucur, Cristina Creţu și Iulia Tăbăcaru vor debuta în Liga Națională. Lângă acestea va fi și Daciana Hosu, care deja a debutat pe prima scenă.

Cea de a două echipă care a prins turneul final în acest an este cea de junioare IV. La Oradea micile handbaliste, pregătite de Mihaela Ciobotaru, au câștigat totate cele trei jocuri din grupă și au cedat doar contra jucătoarelor din Tg Mureș, în finala turneului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri