Zilele Braşovului

Data publicării:
ZILELE BRASOVULUI

Evenimentele care marchează Zilele Braşovului încep de joi, 24 aprilie.

În Piaţa Sfatului cei mai renumiţi florari din judeţ şi nu numai vor fi prezenţi cu flori care mai de care mai frumoase, la un târg special de primăvară.

Tot în Piaţa Sfatului, doritorii vor putea gusta dintr-o mulţime de bucate şi preparate tradiţionale, în cadrul târgului de bunătăţi, iar în Parcul Nicolae Titulescu are loc târgul meşteşugarilor.

Vineri, pe lângă cele trei târguri, care vor continua pe parcursul întregului eveniment, vor avea loc, în Piaţa Sfatului, mai multe concerte. De la ora 18.00 formaţia Jockers va concerta pentru 45 de minute, urmată de King's Project şi Holograf, de la ora 19.30. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Sâmbătă, pe 26 aprilie, are loc ediţia a 3-a a Maratonului Braşovului, între orele 8.00 şi 15.00. Seara, publicul va fi încântat cu patru concerte, care vor începe de la ora 17 şi 40 de minute, în Piaţa Sfatului. Pe scena de aici vor urca Frappe, The Band, DJ Project şi Andreea Bălan.

Duminică, în centrul Braşovului are loc unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, Parada Junilor. Aceştia se vor întâlni la ora 10.30 în Piaţa Unirii, de unde vor porni călări prin centrul oraşului şi vor urca la Pietrele Solomon.

De la ora 17.00, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ansamblul Măgura Codlei, comunitatea greacă Din Braşov, ansamblul Ţara Bârsei, Radiu Ciordaş şI Angela Rusu. Pe parcursul celor patru zile vor avea loc expoziţii la toate muzeele din oraş, spectacole la teatrele Sică Alexandrescu, Arlechinoo şi Strada, dar şi la Opera Braşov, sala Patria, şi centrul Cultural Reduta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri