2015, anul cu 1.500 de evenimente pentru tineri

Data publicării:
EVENIMENTE

Seria evenimentelor a început încă din ultima zi a anului 2014, când la Cluj-Napoca a concertat trupa daneză The Asteroids Galaxy Tour.

Tot în seara de Revelion au fost anunțate și două dintre cele mai importante evenimente din cadrul proiectului: concertele AVICII și David Gueta.

Titlul de Capitală Europeană a Tineretului nu aduce doar concerte, expoziţii şi conferinţe internaţionale, ci și evenimente care vor viza latura multietnică a orașului sau mediul IT.

"În ianuarie, vor fi mai multe evenimente pentru tineri. Pentru public, aș putea să menționez în acest moment un concert al comunității francofone, care va avea loc pe 31 ianuarie", explică Diana Apan, coordonator comunicare în cadrul proiectului.

"Sunt o serie de evenimente care ori au o ediție de tineret, sunt evenimente consacrate în Cluj cum ar fi TIFF, Jazz in the Park care au ediție pentru tineret și partea de evenimente noi pe care le aducem la Cluj. Din acestea, cel mai simplu îmi vine în minte dreamhack, una dintre cele mai mari competiții de sporturi electronice", spune Adrian Rusu, coordonator de voluntari.

Calendarul evenimentelor din cadrul Capitalei Europene a Tineretului este deschis pentru a primi și alte proiecte, până cel puțin la finele lunii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri