A apărut femeia căutată de poliţişti

Data publicării:
FEMEIA APARUTA

La cinci zile de când şi-a lăsat copila bolnavă într-un salon de spital, mama s-a întors seara trecută la unitatea medicală. Nu ştia că fetiţa ei murise cu o zi în urmă. Când au văzut-o, doctorii au chemat imediat poliţia, care a dus-o la audieri.

"Din declaraţiile femeii a reieşit că, în această perioadă, a vizitat mai multe lăcaşuri de cult din judeţele Suceava şi Hunedoara. Urmează să se stabilească împrejurările plecării şi dacă a fost victima unei infracţiuni", a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

De vineri, toată suflarea Clujului a căutat-o pe femeia de 38 de ani. Săptămâna trecută îşi dusese la spital fetiţa grav bolnavă, diagnosticată cu leucemie. Imediat după internarea la Oncologie Pediatrică, starea copilei s-a înrăutăţit, iar mama ei a dispărut fără urmă. În tot acest timp, familia s-a temut că, cel mai probabil, copleşită de situaţie, şi-ar fi pus capăt zilelor, mai ales că în rucsacul copilului, poliţiştii au găsit un bilet de adio.

Când şi-a internat copila, medicii spun totuşi că mama nu ar fi arătat niciun semn că ar avea nevoie de ajutor psihologic.

"Deosebit de alți părinți, care trec prin aceste situații extrem de dificile, nu au observat medicii pentru că altfel ar fi solicitat consultul psihologic sau suportul psihologic pe care spitalul nostru îl poate oferi este normal într-o astfel de situație părinții să fie disperați să aibă accese de plâns", a afirmat Călin Lazăr, director medical la Spitalul Județean de Urgență Cluj.

Luni, la ora 21:30, copilul nu a mai răspuns tratamentelor și a pierdut lupta cu teribila maladie. Copila era în clasa a şasea, iar în decembrie fusese diagnosticată cu leucemie. Părinţii ei divorţaseră anul trecut, iar ea a rămas în grija mamei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri