Accident mortal pe centura Vâlcele-Apahida

Data publicării:
accident apahida

Accidentul a avut loc la kilometrul 21 de pe centura Vâlcele-Apahida. În cele două mașini se aflau doar șoferii: o femeie de 30 de ani și un bărbat de 23 de ani, care tocmai își cumpărase autoturismul.

"A avut loc acest impact deosebit de violent, unde vitezele pot fi dezvoltate până la 100 de km/oră. (...) Unul dintre autoturisme a rămas fără motor, este în afara carosabilului, undeva la 50 de metri. Urmează să facem cercetări. Sunt indici și păreri de ambele părți, dar încă nu ne putem pronunța cu exactitate", a afirmat Sorin Iovu, şeful Biroului Drumuri Naționale și Europene Cluj.

Cele două victime nu au mai putut fi salvate de medicii de la Ambulaţă, sosiţi la faţa locului.

"Midriază fixă bilaterală, fără puls central, apnee. Când am sosit, am aflat de la colegi, de la pompieri, era în starea în care era. A durat foarte mult, până când a fost descarcerat, poziția fiind foarte dificilă pentru o intervenție acolo. Noi am încercat ulterior să mai facem ceva, dar erau în afara oricăror resurse de resuscitare", a spus un medic.

Traficul rutier a fost perturbat timp de aproximativ 3 ore. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri