Anchetarea lui Florian Walter, veste proastă pentru "U"

Data publicării:
WALTER-1

"Mie îmi pare rău de ceea ce i s-a întâmplat domnului Walter. Eu cred că a făcut multe lucruri bune pentru "U". Sper ca atâta timp cât există prezumția de "nevinovăție", să se demonstreze că domnul Walter este nevinovat și îl așteptăm alături de echipă", a afirmat antrenorul Adrian Falub.

În aceste condiţii, salvarea de la retrogradare devine esenţială pentru ca "U" Cluj să evite falimentul. În lipsa unui finanţator, bugetul clubului se bazează pe banii din drepturile de televizare, precum şi din vânzarea de bilete şi de jucători.

"Dacă mai era un dram de speranță că lucrurile se vor rezolva, în privința banilor pe care îi au de primit, pentru că toată lumea știe situația noastră financiară și prin ce greutăți trecem, ieri toată lumea era dezamăgită, toată lumea a fost puțin șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am discutat cu ei, am vorbit. Singura noastră speranță ca să ne recuperăm din banii pe care trebuie să îi primim este salvarea de la retrogradare", a mai spus tehnicianul grupării studenţeşti.

Jucătorii de la "U" Cluj au restanţe salariale de la începutul acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri