Aparatul de cafea, comandat cu telefonul

Data publicării:
APARAT CAFEA

O mini-cafenea în fiecare companie IT din lume, unde angajații să își prepare în doar 20 de secunde un espresso ori un capucino, în funcție de preferințe. E ideea de la care a pornit olandezul Robbert Visser construcția unui aparat de cafea inteligent comandat cu telefonul mobil.

"Am fost inspirați de angajații firmelor de IT care iubesc cafeaua, dar întotdeauna se chinuie să găsească combinația perfectă, cantitatea potrivită de zahăr, aroma potrivită, așa că am creat cafeaua inteligentă. Sunt două recipiente pentru cafea, șase arome diferite și pe fiecare dintre ele poți să le combini. Poți să salvezi opțiunile ca rețeta ta favorită și o poți refolosi", a explicat Robbert Visser.

Echipa olandezului lucrează la crearea aparatului inteligent de cafea de doi ani.

"Acesta e al patrulea prototip pe care îl facem. E ultimul înainte de faza de producție și e singurul din lume", a completat acesta.

"Faptul că poți să îți faci cafea combinând cafea, frișcă, mai multe tipuri de arome e un eveniment social. Faptul că poți să folosești o aplicație de telefon să îți comanzi cafeaua, să share-uiești cu prietenii cafeaua pe care ți-ai ales-o, deschide mult mai multe posibilități decât o simplă mașină de cafea", a spus un consumator.

"Noi nu avem așa ceva din câte am văzut în America. Sunt din California și acesta e destul de avansat și îmi place că are acest ecran. Cafeaua e fantastică și mă bucur că cafeaua e făcută în România", a afirmat o tânără.

"Cred că e o idee minunată, mai ales când vor fi în mai multe locuri și îți poți salva preferințele. Asta ar trebui să însemne personalizarea. Îți aduce serviciile la tine, personalizate și acesta e de asemenea următorul pas în IT", a afirmat Ronald Verbrugge, proprietarul unei firme IT.

Aparatul de cafea inteligent va intra în producția de linie din această vară și va putea să fie achiziționat la prețul de 3.500 de euro, fără taxe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri