Avioane întârziate din cauza grevei. Patru zboruri de pe aeroportul clujean, afectate de greva controlorilor de trafic

Data publicării:
PASAGERI 2

Întârzieri la decolare, dar și la aterizare în cazul mai multor zboruri operate de pe aeroportul din Cluj-Napoca. Pasagerii, anunțati de companile aeriene de modificările survenite în programul de zbor, au așteptat îmbarcarea în terminalul de plecări.

"Linia aeriană Wizz Air m-a informat ieri seară printr-un mesaj. (E un inconvenient mare pentru dumneavoastră? Vă afectează un zbor de conexiune?) Nu am un alt zbor rezervat. (Cât de mare e întârzierea?) O oră și 20 de minute", a afirmat unul dintre ei.
"Am avut un mesaj din partea aeroportului. (E o problemă pentru dumneavostră?) Nu, nu! (Acum așteptați să vedeți când o să plecați de la Cluj?) Da, da", a spus altul.

Întârzierile au apărut, spun reprezentanții Aeroportului Internațional Avram Iancu, la zborurile care sunt operate cu aceleași aeronave.

"Nu a fost anulată nicio cursă aeriană. Primul zbor de la Koln, care trebuie să sosească în această perioadă, va sosi la 11 fără 10. Era programat să sosească la ora 11:00 și va pleca mai departe spre Malmo, la ora 12:00. El trebuia să plece la 11:30, deci zborul nu se anulează. Cursele care au întârzieri în acest interval sunt într-o marjă normală pentru o zi de zbor", a precizat Tudorel Lupoaie, director de trafic la aeroportul clujean.

Traficul pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca s-a reluat conform programului normal după ora 13:00, când s-a încheiat acţiunea de protest.

Controlorii de trafic aerian din toată ţara au fost în grevă de avertisment, nemulţumiţi din cauza neîncheierii contractului colectiv de muncă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri