Baschet. Le-au preluat "energia"

Data publicării:
BASCHET-1

"Studenţii" au controlat aproape în întregime jocul, mai puţin ultimul sfert, dar gorjenii nu au avut forţa să întoarcă rezultatul.

"Mă bucur pentru victorie, nu sunt mulţumit pentru sfertul patru. Mentalitatea noastră trebuie să rămână constantă pe tot parcursul meciului şi nu este acceptabil, din punctul meu de vedere, să arătăm aşa în sfertul patru. Trebuie să corectăm acest lucru. Însă, din punct de vedere colectiv, am jucat, în sfârşit, mai aproape de viziunea mea de joc". a afirmat antrenorul Marcel Ţenter.

Antrenorul Energiei Târgu Jiu a acuzat dur arbitrajul la finalul meciului de la Cluj.

"Astăzi, în special domnul Ciulin ar trebui să se simtă ruşinat. Nu suntem proşti. Desigur, evoluţia echipei mele l-a ajutat pe domnul Ciulin să facă ce a dorit, dar asta e inacceptabil să se întâmple. Repet, singurul care poate să îi atingă pe jucătorii mei pe teren sunt eu", a declarat tehnicianul echipei, Antonis Constantinides.

Pentru cele două formaţii urmează meciurile din FIBA EuroChallenge. Clujenii se deplasează în Ungaria pentru meciul cu Atomeromu, în timp ce gorjenii întâlnesc în deplasare pe Academic Sofia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri