Baschet. Meci internaţional la sala polivalentă

Data publicării:
baschet sala polivalenta

"Este primul meci al nostru în această sală, ne dorim să o inaugurăm cu o victorie, în primul rând şi un meci foarte bun. Au jucători... 3 pivoţi, practic. Poziţia 5, Lavalle, foarte mobil. Un jucător pe poziţia 4, foarte bun shooter, mobil, recuperator, foarte bătăios sub panou şi afară, un conducător de joc mobil, extreme, foarte buni pătrunzători şi buni aruncători de 3 puncte", a afirmat Dorin Pintea, antrenorul echipei "U" Banca Transilvania.

La fel ca "U" Banca Transilvania, nici turcii nu au avut un început reuşit de campionat. Trabzonspor a acumulat 4 înfrângeri şi a bifat prima victorie internă abia în weekend. Tot săptămâna trecută, formaţia turcă a debutat cu dreptul în EuroChallenge, 103-81, cu ungurii de la Atomeromu.

"Sunt şi ei într-o perioadă proastă. Au câştigat primul lor meci săptămâna trecută în Eurochallenge, dar în campionat au 4 înfrângeri, deci au şi ei momente dificile. Să sperăm că va fi un meci bun pentru noi", a spus jucătorul Darius Hargrove.

Meciul "U" Banca Transilvania - Trabzonspor, din cadrul grupei F a EuroChallenge, este astăzi, de la ora 18:00, şi va fi transmis de Digi24 Cluj-Napoca şi DigiSport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri