Baschet. Se adânceşte criza la "U" BT

Data publicării:
BASCHET U BT

"E o situaţie în grupă destul de dificilă pentru noi. Sincer, şansele noastre sunt foarte slabe pentru o calificare. Am jucat în primele 20 de minute un baschet bun, un baschet cursiv, ca în momentul în care adversarii noştri să aibă un rang de 6-8 puncte, să intrăm ca într-o transă, într-o panică din care nu mai putem ieşi", a spus antrenorul Marcel Ţenter.

Jucătorii de bază ai echipei au avut prestaţii sub aşteptări cu maghiarii: Mihai Silvăşan a marcat 5 puncte, Miljan Medvedj, 3, în timp ce Branko Cuic a reuşit doar 2 puncte.

"Este îngrijorător faptul că jucătorii mei cu experienţă, în momentele importante, nu reuşesc să joace la nivelul lor normal. Este destul de greu de înţeles şi de acceptat", a mai afirmat tehnicianul.

Singura veste bună vine de pe banca tehnică. Dorin Pintea s-a răzgândit şi a acceptat să-i fie secund lui Marcel Ţenter.

"U" Banca Transilvania se deplasează la Timişoara pentru următoarea partidă din campionat. Meciul va fi transmis în direct de Digisport 2 şi Digi24 Cluj-Napoca, vineri, de la ora 18:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri