Baschet. "U" BT, în căutarea unui pivot

Data publicării:
BASCHET U

"Suntem, încă, în căutarea unui pivot. În special pe faza defensivă avem nevoie de un jucător care să ne închidă spaţiile din zonă mai bine şi în momentul în care vom avea şi acest jucător, eu cred că vom alcătui o echipă redutabilă", a afirmat antrenorul Marcel Ţenter.

În ultima vreme, au apărut informaţii conform cărora sârbul Zoran Krstanovic s-ar întoarce la Cluj, însă tehnicianul Marcel Ţenter neagă această posibilitate.

"Zoran este un jucător emblematic pentru Cluj, am realizat împreună lucruri foarte frumoase, însă, dincolo de aceste lucruri, trebuie să ne gândim în primul rând la ce are nevoie în acest moment echipa. Avem nevoie de un jucător foarte agresiv pe latură defensivă. Zoran este un jucător foarte ofensiv, după cum îl cunoaştem şi nu cred că în acest moment el este jucătorul care ne lipseşte nouă", a mai spus tehnicianul.

Cum meciul cu CSU Ploieşti din 14 ianuarie a fost reprogramat pentru data de 24 februarie, prima partidă oficială a clujenilor de la "U" Banca Transilvania va fi sâmbătă, 17 ianuarie, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri