Baschet. "U" versus "U"

Data publicării:
DERBY BASCHET

Deşi nu au bifat niciun succes în acest sezon, tinerii nou-promovatei CS "U" îi provoacă pe mult mai experimentaţii jucători antrenaţi de Marcel Ţenter.

"Vrem să arătăm şi în sfârşit să ne vadă lumea şi pe noi, să fim competitivi şi combativi, de ce nu? Ţinând cont că nici ei nu stau foarte bine în clasament, este şi un derby", a afirmat Carmin Popa, antrenorul CS "U" Cluj.

"Cluj versus Cluj va fi un meci dificil, dar suntem pregătiţi şi sper că noi vom câştiga, a spus Brian Burrell, de la CS "U" Cluj.

"Să jucăm cât mai bine ca echipă şi să demonstrăm suporterilor, dar şi echipei adverse că, deşi suntem tineri, avem mult potenţial", a spus şi jucătorul Mirel Dragoste.

După un start ratat de campionat, baschetbaliştii de la "U" Banca Transilvania nu-şi mai permit paşi greşiţi, mai ales cu echipele din subsolul clasamentului.

"E foarte important meciul pentru noi, ca orice meci ce a mai rămas de acum înainte. Sper şi cred că aşa va fi, să nu ne relaxăm, să jucăm un baschet de calitate. Pentru noi, repet, cel mai important e să arătăm un baschet bun", a afirmat Mihai Silvăşan, căpitanul echipei "U" Banca Transilvania.

Meciul va fi găzduit de Sala Sporturilor "Horia Demian", locul unde s-au obţinut marile performanţe ale baschetului masculin clujean.

"Un sentiment plăcut. În ultimii 13 ani aici am jucat, aici am venit în fiecare zi la antrenamente. Chestiile astea nu se pot uita aşa uşor. E o sală foarte primitoare, o sală frumoasă, tot timpul o să revin aici cu mare, mare plăcere", a mai spus Mihai Silvăşan.

Derby-ul clujean la baschet masculin este mâine, de la ora 18:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri