Derby cu tribune goale. Mai puţin de 2.000 de bilete au fost vândute la meciul Universitatea - CFR Cluj

Data publicării:
derby cluj

Universitatea şi CFR s-au întâlnit până acum de trei ori în actuala stagiune. În turul campionatului, "feroviarii" s-au impus cu 1-0, dar "alb-negrii" şi-au luat revanşa în Cupa României, acolo unde după 0-0 în manşa tur, s-au impus în retur cu 4-2 la penalty-uri şi s-au calificat în finala competiţiei. Partida din această seară este însă vitală pentru rămânerea "şepcilor roşii" în prima ligă.

"Pentru noi e un meci de care depinde poate soarta clubului, un meci pentru existenţa clubului, pentru tot ce înseamnă clubul ăsta, cel puţin în momentele astea şi atunci sper ca şi jucătorii să înţeleagă lucrul ăsta şi să ne batem pentru trei puncte, care ar fi pentru noi extraordinare", a afirmat antrenorul Universităţii, Adrian Falub.

Dacă "U" Cluj nu are decât varianta câştigării cât mai multor puncte pe teren pentru evitarea retrogradării, CFR aşteaptă salvarea de la TAS, care trebuie să decidă ce se întâmplă cu cele 24 de puncte pierdute de "feroviari" la comisiile interne.

"Sper să vină punctele înapoi. Dacă nu, o să fie foarte greu pentru noi, dar avem speranţa că o să vină. Cei din comisie zic că vin 100% şi aşa sper să se întâmple", a spus fotbalistul grupării din Gruia, Mario Camora.

La meciul din această seară sunt câte două absenţe importante în fiecare tabără. De la "U", fundaşul Ionuţ Neag şi mijlocaşul Pablo Ceppelini sunt suspendaţi, iar de la CFR, lipsesc atacanţii Gregory Tade, suspendat, şi Ferebory Dore, învoit pentru nuntă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri