Fotbal. "Brazilienii" merg la Rio

Data publicării:
CUPA PRIETENIEI

Aceştia au dispus în finală, cu 3-0, de echipa craiovenilor de la Phoenix. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu o excursie de o săptămână în Brazilia, unde vor juca, pe celebra plajă Copacabana, marea finală a Cupei Prieteniei, cu câştigătoarea turneului final al zonei de est a ţării.

"Foarte greu, nu ne aşteptam, dar cu ajutorul colegilor care au mai jucat fotbal… Suntem uniţi, în fiecare săptămână jucăm fotbal. Am ştiut că avem o şansă foarte mare să mergem în Brazilia, nimeni poate în viaţă nu o să mai aibe şansa asta. Le mulţumesc colegilor pentru ajutorul lor, sper să câştigăm finala în Brazilia. De abia aşteptăm să mergem", spune Gabriel Crăciun, jucător la "Brazilienii". 

"Brazilienii" au fost susţinuţi la turneul de la Cluj şi de Vasile Miriuţă, antrenorul CFR-ului.

"Îmi pare foarte bine că am fost aici, că le-am purtat noroc băieţilor, îi ştiu pe majoritatea dintre ei, mai joc şi eu pe teren mic în cursul săptămâniicu ei. Mă bucură faptul că au câştigat finala şi vor merge la Copacabana. Dacă mă chemau, mă băgam şi eu acum, dar nu puteam să plec cu ei în Brazilia, pentru că am altă treabă", a declarat Vasile Miriuţă, antrenorul grupării CFR Cluj.

Sute de echipe şi peste 30.000 de jucători au participat la Cupa Prieteniei, competiţie ce s-a întins pe durata a 2,5 luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri