Fotbal. Calcule pentru salvare

Data publicării:
FOTBAL

 

Dacă Oţelul şi Ceahlăul par resemnate, CFR Cluj încă păstrează speranţe că îşi va recupera la TAS cele 24 de puncte pierdute la comisiile interne.

Sub linie se mai află Gaz Metan Mediaş şi "U" Cluj, cu câte 31 de puncte fiecare şi Rapid, cu 30 de puncte. Primul loc neretrogradabil este ocupat momentan de FC Braşov, cu 32 de puncte. Emoţii mai au Concordia Chiajna, cu 34 de puncte, şi Pandurii Târgu Jiu, cu 35 de puncte, însă nici CSMS Iaşi, cu 39 de puncte, nu este scăpată complet de grijile retrogradării.

"În continuare suntem acolo, suntem aproape de linie şi sigur că putem să facem puncte să ne… probabil că ne trebuie, nu ştiu, 9 puncte probabil sau chiar mai puţin. Nu se ştie. Sunt 12 puncte, 12 puncte vrem să facem. O să vedem ce vom face la sfârşit", a afirmat jucătorul Nuno Viveiros.

Dintre echipele angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, "U" Cluj are un program destul de bun în ultimele 4 etape.

"Să fiu serios, dacă nu batem pe Ceahlăul şi Oţelul, cu tot respectul, dar noi trebuie să retrogradăm. În lupta în care suntem, dacă nu batem pe cele două care sunt deja retrogradate, degeaba luptăm până la sfârşit", a mai spus Nuno Viveiros.

Până la meciurile cu Oţelul şi Ceahlăul, "şepcile roşii" mai întâlnesc Petrolul Ploieşti, în deplasare, şi Astra Giurgiu, pe teren propriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri