Fotbal. Cantonament în Italia pentru CFR Cluj. Feroviarii se vor antrena în staţiunea montană Bardonecchia

Data publicării:
CFR CLUJ

Jucătorii îndrumaţi de Francisc Dican şi Dan Matei au efectuat prima săptămână a stagiului de pregătire la Cluj-Napoca, iar în Italia vor rămâne până în 4 iulie. Din lotul de 25 de jucători care au făcut deplasarea în cantonament, fac parte şi cele 7 noi achiziţii din această vară.

"Până în prezent, da, sunt mulțumit de cei care au ajuns. Sper să se integreze, să se adapteze cât mai repede și să ne fie de ajutor în ceea ce urmează. Cel mai important e că avem, în proporție de 90-95%, tot lotul făcut. Nu știu dacă vor mai apărea noutăți, vor veni direct în Italia", a afirmat Francisc Dican, antrenorul CFR Cluj.

Tehnicianul mai aşteaptă, totuşi, întăriri în compartimentul ofensiv. CFR Cluj l-a transferat pe atacantul spaniol Cristian Lopez, care va avea nevoie de concurenţă, în condiţiile în care Gregory Tade este curtat intens de cluburi din Italia şi Franţa.

"Depinde de negocierile care sunt între club și echipele care doresc să îl achiziționeze. (El se va alătura lotului în Italia?) Da, am înțeles că el va veni în Italia. A venit Cristian deja. Sperăm să mai vină încă unul", a mai spus antrenorul.

CFR Cluj va disputa 4 meciuri amicale în Italia, printre care unul cu vicecampioana Elveţiei, FC Lugano. Partidele sunt programate în 26, 28, 30 iunie şi 2 iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri