Fotbal. CFR Cluj, la a treia înfrângere consecutivă. Gruparea feroviară a pierdut pe teren propriu, 2-1, în faţa echipei Viitorul

Data publicării:
meci cfr

Viitorul a deschis scorul prin Henrique. Brazilianul este singurul jucător din Liga 1, care marchează pentru două echipe diferite în acelaşi sezon. A făcut-o şi în tur, pentru Tîrgu Mureş.

Elevii lui Hagi nu s-au bucurat prea mult de gol, pentru că Chanturia a egalat din lovitură liberă.

Nici gazdele nu s-au bucurat mai mult de două minute pentru reuşită. Florin Tănase a scăpat singur, a tras în transversală, de unde mingea a căzut după linia porţii lui Mincă şi totuşi arbitrul Cătălin Popa a lăsat faza să continue.

Tănase a tras din nou în bară, apoi Răzvan Marin a reluat în poartă. A fost prima reuşită în Liga 1 a fiului lui Petre Marin.

Condusă cu 2-1, CFR a rămas şi în zece jucători, după eliminarea lui Cătălin Carp. Bănel Nicoliţă a scăpat singur cu Minca, dar a fost blocat de portarul CFR-ului. Până la urmă, fostul stelist a tras la poartă, de unde Jakolis a respins. Reluările arată că mingea intrase în poartă şi scorul trebuia să fie 3-1 pentru Viitorul.

"Am jucat mult mai simplu, ne-a ieşit, suntem fericiţi. Aveam nevoie de această vitorie, pentru a recăpăta aceasta încredere pe care am avut-o la începutul turului", a afirmat Gheorghe Hagi, manager tehnic el echipei Viitorul.

"Da, păcat, mă doare această înfrângere, dar mai mult mă doare pentru etapele ce urmează, pentru că acum pot să va spun că ne va fi din ce în ce mai greu", a spus antrenorul din Gruia, Eugen Trică.

Viitorul a rămas pe locul al optulea în clasament, la şase puncte deasupra locurilor retrogradabile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri