Fotbal. CFR Cluj, reunire fără vedete

Data publicării:
CFR CLUJ-1

Olteanul revine pe banca tehnică a "feroviarilor" după un an şi jumătate.

"M-am întors şi ştiţi foarte bine că la acest club mă simt cel mai bine. Am acceptat oferta domnului preşedinte cu sufletul", a afirmat Eugen Trică.

Jucătorii CFR-ului au revenit la antrenamente la fel cum au plecat în vacanţă: cu buzunarele goale.

"Nicio veste bună în 2015, deocamdată... Nu, Moş Crăciun nu a venit, îl aşteptăm acum, în ianuarie. Sperăm să vină. Absolut nimic. Eu am încercat să sun şi conducerea şi.. sună, dar nu răspunde nimeni", a spus jucătorul Ionuţ Larie.

22 de jucători au participat la primul antrenament al CFR-ului din 2015. Au lipsit vedetele Felgueiras, Deac, Camora şi Tade. De altfel, cei patru şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. Tehnicianul Eugen Trică este convins însă că nucleul de bază al echipei va fi păstrat şi pentru retur.

"Ei vor să rămână. Vor să rămână pentru că, le-am explicat, suntem într-o poziţie foarte bună în clasament, suntem angrenaţi în Cupa României în semifinale şi ar fi păcat să plece fără să câştige ceva. Şi eu sper că am jucători de mare caracter şi ne vom lupta pentru ambele trofee. Cu toate că e diferenţa asta mare de puncte, între noi şi Steaua, dar mai sunt etape de disputat şi nu se ştie , se va juca până la finalul campionatului", a afirmat acesta.

Ca jucător, Eugen Trică a cucerit eventul cu CFR Cluj în 2008, iar ca antrenor, a pierdut o finală de Cupă a României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri