Fotbal. Cristian Dulca: "U Cluj nu va muri niciodată". Selecţionerul Naţionalei de tineret crede în revenirea "şepcilor roşii"

Data publicării:
DULCA

"E păcat, în primul rând că au retrogradat, e păcat pentru oraş că "U" Cluj nu mai are echipă în Liga 1, dar eu sper să vină cineva să preia clubul, sper să se rezolve problemele, pentru că e foarte greu şi pentru antrenori şi pentru jucători să fie această incertitudine şi eu cred că până la urmă se va rezolva, pentru că "U" Cluj nu va muri niciodată", a afirmat acesta.

Dulca salută gestul lui Adrian Falub, Cristi Pojar şi Marius Popescu, care au acceptat să o antreneze pe "U" pe bani puţini şi în liga secundă. "Mie mi se pare un gest normal ceea ce au făcut, pentru că toţi sunt legaţi sufleteşte de Universitatea, au venit într-un moment greu la Cluj, la "U" Cluj, şi, chiar dacă au retrogradat, probabil aşa gândesc, au obligaţia de a rămâne şi a continua munca. Faptul că au rămas e un gest de caracter, zic eu."

"U" Cluj se va înscrie în liga a doua, iar lotul va fi format în mare parte din jucători tineri formaţi de club. Reunirea "şepcilor roşii" este programată în 14 iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri