Fotbal. Din Anglia, cu ochii pe Liga 1. Sergiu Buş urmăreşte evoluţiile fostelor sale echipe, ASA Tîrgu Mureş şi CFR Cluj

Data publicării:
BUS

"Părerea mea, Steaua va rămâne întotdeauna favorita numărul 1 pentru titlu. Dar nu se știe niciodată. Așa cum am văzut și Mureșul, anul trecut, ne-a surprins plăcut și a pierdut campionatul chiar în ultimul meci. Domnul Dan știe mai bine cum să pregătească echipa, ce schimbări a făcut la echipă și va ataca mai puternic titlul", spune jucătorul.

Deşi a purtat timp de 4 ani tricoul vişiniu, fostul atacant al CFR-ului nu a primit multe şanse din partea şefilor din Gruia, dar nu le poartă pică. Mai mult, nu ar refuza o ofertă din partea feroviarilor pe final de carieră.

"Dacă, să zicem, nu greșeau, poate nu eram eu în Anglia sau nu ajungeam să joc altundeva. Așa a fost să fie. Deocamdată, eu încerc să îmi trăiesc visul, să ajung să joc unde îmi doresc și probabil într-un viitor mai îndepărtat, aș face-o cu mare drag", a mai spus fotbalistul.

Sergiu Buş s-a transferat în această iarnă la Sheffield Wednesday, echipă cu care are un contract valabil 3 ani şi care îi oferă un salariu lunar de 20.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri