Fotbal. Eroul Tiago Lopes

Data publicării:
tiago

Ajuns la Cluj la începutul anului, Lopes a evoluat puţine minute în tricoul "vişiniilor". Meciul cu Universitatea a fost al treilea pentru lusitan în acest sezon, toate din postura de rezervă.

"Sunt foarte fericit, normal. O partidă, un derby, am marcat eu golul victoriei, este foarte important pentru echipă, pentru noi. Sunt foarte fericit", a afirmat fotbalistul.

Dacă pe teren nu a bifat prea multe minute pentru CFR, în vestiar, Tiago Lopes este o prezenţă extrem de activă.

"S-a născut o nouă vedetă, Tiago Lopes. Da, numai cine împarte vestiarul cu el ştie că e un om minunat, are un suflet foarte bun, foarte umil. Când venim noi la antrenament puţin mai trişti, mai obosiţi, el e singurul care animă vestiarul, el e inima noastră, serios. Şi nu vorbesc numai din cauză că a dat gol. Când ne îmbrăcăm, când cântăm, el e minunat şi merită tot succesul din lume, chiar dacă la fotbal poate nu juca, el merită pentru că e un băiat extraordinar", a spus Mario Felgueiras.

Vasile Miriuţă l-a lăudat şi el pe eroul derby-ului, în stilul caracteristic: "Când a venit l-am trimis pe, o paranteză să râdem un pic. L-am trimis pe şofer, pe Feri, pe ungurul meu, şi i-am zis: dacă e mai mic ca tine să laşi tabla în jos. Când a venit mi-a zis că n-am putut să las tabla în jos, că e exact cât mine la înălţime. Bine, adu-l atunci. A crescut foarte mult în aceste 8 luni de când e la noi. Bravo lui!"

Fundaşul portughez nu va uita prea repede meciul cu Universitatea Cluj.

"Pot considera a fi cel mai important moment din carieră. Un derby, am jucat împotriva unei echipe bune, un gol în ultimul minut, 3 puncte. Da, e cel mai important gol din carieră", a mai afirmat acesta.

Tiago Lopes are 25 de ani şi a strâns până acum 8 meciuri în Liga I pentru CFR Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri