Fotbal. Feroviarii, acuzaţi că au uitat de fair-play

Data publicării:
cfr cluj meci

"E frustrant când ai 3-0 pe tabelă şi nu mergi mai departe, poate şi noi am fi fost la fel de nervoşi în locul lor, dar atâta timp cât înainte de meci, în timpul meciului, aroganţa se plăteşte, trebuie să fii fair-play, să joci meciul 90 de minute. Dumnezeu şi fotbalul te taxează, dacă eşti arogant", a afirmat jucătorul Ionuţ Rada.

"Dacă noi am fost aroganţi, ei au avut lipsă de caracter. Ei sunt obişnuiţi cu lipsa de caracter, la 3-2 le-am dat mingea afară şi nu ne-au dat-o înapoi, a ieşit golul egalizator", a spus Claudiu Niculescu, antrenorul echipei CS Mioveni.

Omul care a calificat CFR-ul în semifinale, Mirko Ivanovski, recunoaşte că Tiago Lopes şi Tade au interpretat greşit faza de dinaintea golului de 3-3.

"A băgat mingea în out şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Vrea Chanturia să dea mingea la portar, a venit colegul meu Tiago, a dat gol, asta e", a spus jucătorul.

CFR Cluj ar fi fost a treia echipă din Liga I eliminată de surpriza CS Mioveni. Astra şi Dinamo au fost celelalte victime ale argeşenilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri