Fotbal. Geoffrey Castillion a fost prezentat oficial la "U" Cluj

Data publicării:
PREZENTARE CASTILLION

Atacantul de 1,92 înălţime a marcat doar 3 goluri în ultimii doi ani şi vine în România, după o experienţă ratată peste ocean, în Statele Unite ale Americii.

"Sunt sigur că este un jucător care va întări echipa. Şi dacă am suferit la capitolul finalizare în prima parte a campionatului, nu am vrea să se mai întâmple şi în a doua parte. Aceasta a fost prioritar, să aducem un atacant, care, împreună cu Vali să ne aducă acel număr de goluri şi de ce nu, şi cu ceilalţi mijlocaşi, de care avem nevoie, pentru a ne îndeplini obiectivul", a spus antrenorul George Ogăraru.

"Cred că şutul meu, cred că sunt destul de rapid pentru înălţimea mea, sunt destul de puternic", a enumerat Geoffrey Castillion ca fiind calităţile sale.

Cât timp a fost în curtea celor de la Ajax, Geoffrey Castillion era comparat cu celebrul Patrick Kluivert.

"La Academia celor de la Ajax mi se spunea că arăt ca şi Patrick Kluivert, că joc ca şi el. Este o mare onoare să fiu comparat cu Patrick Kluivert, dar eu sunt Geoffrey Castillon şi încerc din răsputeri să ajung la nivelul lui. Am doar 23 de ani, deci am tot timpul să demonstrez", a mai spus fotbalistul.

Geoffrey Castillion se va lupta pentru un post de titular la "U" Cluj cu Valentin Lemnaru, Danzell Gravenbergh şi Justin Mengolo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri