Fotbal. Grigoraş le ţine pumnii clujenilor în Europa

Data publicării:
GRIGORAS

"Cred că trebuia să vină şi momentul ăsta. Nu e niciun fel de problemă. Eu cred că este un idol şi va rămâne un idol în istoria CFR-ului, pentru că atât cât a stat aici, a fost un jucător emblematic. Sunt convins că cei de la club i-au mulţumit, suporterii trebuie să îl păstreze în inimă, cât şi în suflet cu meciurile şi golurile care le-au adus atâtea satisfacţii", a declarat tenhnicianul formaţiei din Târgu Jiu.

Grigoraş le ţine pumnii clujenilor să ajungă în grupele Europa League. "Dacă au şi puţină şansă la tragerea la sorţi, e posibil să meargă mai departe. Nu ştiu dacă există român care să nu se bucure pentru orice echipă românească ce merge mai departe", a afirmat antrenorul.

Tehnicianul de 49 de ani nu crede că lupta la titlu în noul sezon va fi doar o afacere în trei: Steaua, Astra şi Petrolul.

"De ce nu, pot să apară şi altele… să apară Universitatea Craiova, care face investiţii majore, CFR Clujul, care iarăşi face schimbare de generaţie şi au făcut cred că vreo 10 transferuri… de ce nu, Dinamo, care e o echipă tânără, dar dornică de a câştiga trofee. E posibil să apară orice surpriză", crede acesta.

Petre Grigoraş a stat 16 meciuri pe banca feroviarilor clujeni, în perioada august 2013 - decembrie 2013, şi a avut un bilanţ de 6 victorii, 5 remize şi 5 înfrângeri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri