Fotbal. Jucătorii grupării CFR Cluj, dezamăgiţi de arbitraj

Data publicării:
fotbal cfr

Francezul l-a eliminat pe Ionuţ Rada după un fault comis în minutul 26 şi a refuzat să acorde un penalty în favoarea CFR-ului, după ce Tadé a căzut în careul advers.

"E nu ştiu al câtelea meci, al şaselea în Europa League şi m-au arbitrat arbitrii ca şi cum aş fi cel mai mare duşman al lor. Îi mai certăm pe ai noştri, din România. Păi in viaţa mea, cât sunt antrenor, nu mai zic la niciun arbitru din România ceva! Păi dacă aştia de la cupele europene te arbitrează aşa cum te arbitrează francezii... ce să le mai zicem alor noştri? Nu vreau să spun că din cauza arbitrului am pierdut acest meci. 11 metri clar! 1-0! La Ionuţ nu mă pronunţ deocamdată! Asta a fost", a afirmat antrenorul Vasile Miriuţă.

Săptămâna de foc e departe de a se fi încheiat pentru CFR Cluj. Campioana en-titre se deplasează duminică în Ardeal, pentru etapa a treia a campionatului.

"Trebuie să îi mobilizez, să îi îmbărbătez, ăsta e adevărul... şi asta o să fac, pentru că merită acest lucru şi să pregătim cât mai bine meciul de duminică cu Steaua, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu", a mai spus tehnicianul.

Ultima victorie a CFR-ului împotriva Stelei datează din 2005.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri