Fotbal. Lună de foc pentru "U" Cluj

Data publicării:
FOTBAL

"Este un moment în care putem să... nu zic să rezolvăm, dar în mare parte să nu mai avem emoţii până la sfârşit. Sunt meciuri cu echipe cu care luptăm direct în clasament, sunt acolo aproape. Sunt toate meciuri de 6 puncte, să spunem", a afirmat Nuno Viveiros.

Deşi a intrat de curând în insolvenţă, FC Braşov a reuşit două rezultate de egalitate în ultimele două etape şi e o echipă mult schimbată faţă de turul campionatului. Principalul pericol vine de la Marian Constantinescu. Atacantul are 10 reuşite şi a intrat în cursa pentru titlul de golgheter al Ligii 1.

"Marian este într-o formă foarte bună şi a demonstrat-o. Este un fotbalist foarte bun. Am înţeles că se bate şi la titlu de golgheter. Îi urez baftă, dar după meciul cu noi", a spus jucătorul Raul Ciupe.

Universitatea Cluj şi-a trecut un singur punct în cont în returul acestui sezon, dar e în revenire de formă. Secretul vine de pe banca tehnică.

"Domnul Falub este un tip de antrenor diferit faţă de ce am avut. Este un antrenor care cere mai multă dăruire, mai multă atitudine şi cred că s-a văzut la meciuri", a mai afirmat Nuno Viveiros.

Meciul FC Braşov- Universitatea Cluj din etapa a XXI-a a Ligii 1 are loc mâine, de la ora 18:00, în direct pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri