Fotbal. Noua ierarhie în vestiarul "feroviarilor"

Data publicării:
IERARHIE CFR BETA

"Mario Felgueiras va fi noul căpitan pentru că merită, e cel mai bun portar din România la ora actuală, am mai spus-o, îi avem pe Cipri Deac, pe Ionuţ Rada, care sunt următorii căpitani", a declarat antrenorul.

Atât Ciprian Deac, cât şi Ionuţ Rada au rămas la CFR Cluj, deşi situaţia financiară a clubului feroviar nu este dintre cele mai bune.

"Mereu vreau să fiu cel mai bun, mereu dau totul atât la antrenament, cât şi la meci. Cel mai important lucru în fotbal e atitudinea, să vrei", a declarat mijlocaşul Ciprian Deac.

"Pentru mine a contat foarte mult că, atât conducerea, cât şi antrenorul, şi-au dorit să rămân şi pentru mine, mai ales, a fost o alegere simplă. Nu am stat pe gânduri şi am semnat prelungirea. M-am acomodat foarte bine, mă simt foarte bine aici, familia mea se simte foarte bine şi nu se ştie, poate mă voi stabili aici. Nu se ştie, vom vedea", a spus fundaşul Ionuţ Rada.

Feroviarii clujeni vor efectua cantonamentul de vară în baza de pregătire a naţionalei Ungariei, în localitatea Telki, din imediata apropiere a Budapestei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri