Fotbal. Prieteni, dar adversari. Atacantul Emil Jula a jucat pentru Universitatea Cluj după o pauză de 8 ani

Data publicării:
jula

Jucătorul care trebuie să facă uitată plecarea lui Valentin Lemnaru nu a marcat în partida cu ASA Tîrgu Mureş, dar a avut o evoluţie satisfăcătoare.

"Dacă timpul va trece şi nu voi marca şi rezultatele nu vor fi cele care ni le dorim, probabil va începe presiunea", a declarat atacantul Universităţii.

La prima sa experienţă la Universitatea Cluj, Emil Jula a fost coleg de cameră cu Dorin Goga. Cei doi puteau face din nou echipă la "U", dar Goga a semnat în cele din urmă cu ASA Tîrgu Mureş.

"De aceea m-am întors din China, dar dânşii au întârziat cu oferta şi m-am înţeles aici şi nu puteam să-i mai amân şi să-i refuz, după ce mi-am dat cuvântul", a explicat fotbalistul.

Intrat imediat după pauză în meciul de sâmbătă, Dorin Goga a izbutit o foarfecă pe spate la prima atingere de balon. Execuţia l-a impresionat pe Emil Jula şi l-a determinat să-i dezvăluie porecla bunului său prieten. "Au fost periculoşi doar la faze fixe şi a venit "cocoşatul" şi era să aibă execuţia campionatului."

Etapa viitoare, "U" Cluj primeşte vizita lui Dinamo, în timp ce mureşenii se deplasează la Piatra Neamţ, pentru meciul cu Ceahlăul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri