Fotbal. Steaua îi dă târcoale lui Teja

Data publicării:
mihai teja

Pierderea Supercupei României, dar mai ales ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, par să-i fi fost fatale lui Costel Gâlcă. Gigi Becali vrea să renunţe la antrenorul adus să-l înlocuiască pe Laurenţiu Reghecampf şi să-l ungă "principal" la Steaua pe Mihai Teja.

"Nu ştiu, nu ştiu nimic. N-am primit nici un telefon, n-am fost contactat de nimeni, nu ştiu. Eu sunt antrenorul Universităţii Cluj şi vreau să vorbesc despre Universitatea, vreau să câştig meciul de luni şi îmi doresc foarte mult să câştig acest meci pentru suporteri, pentru Universitatea", a afirmat antrenorul Universităţii Cluj.

Mihai Teja se simte vinovat pentru începutul ezitant de campionat al Universităţii Cluj: doar 5 puncte acumulate din 5 etape.

"Când echipa mea pierde sau face egal, eu sunt responsabil, nu jucătorii, când câştigă, jucătorii sunt cei care câştigă meciurile. Deci eu sunt responsabil, o să vedem de ce am ajuns să pierdem ultimele meciuri, de ce poate nu am avut o agresivitate mai mare", a mai spus acesta.

Numele lui Teja la Steaua a fost vehiculat şi imediat după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf, dar insistenţele patronului de la Universitatea Cluj, Florian Walter, l-au făcut pe tehnicianul de 35 de ani să tărăgăneze deliberat tratativele cu "roş-albaştrii", pentru a rămâne la echipa ardeleană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri