Fotbal. Teren ostil pentru feroviari la Târgu Jiu. Patru victorii are CFR Cluj în deplasare cu Pandurii, în ultimii 10 ani

Data publicării:
170815 WEB CFR PANDURII

Echipa antrenată de Edward Iordănescu are orgoliul rănit după ce a pierdut ultimul meci, cu Concordia Chiajna, cu scorul de 0-3.

"Ei vin după această înfrângere usturătoare, vor încerca să spele rușinea. Dar, cum am mai spus-o, noi mergem la ei să câștigăm, să luăm cele trei puncte și să facem un joc bun", a afirmat jucătorul Traian Marc.

"Un meci dificil, cu o echipă de calitate, jucători de calitate cu o bună tehnică, rapizi. Va trebui să fim foarte bine organizați și să avem o foarte bună atitudine", a precizat antrenorul Francisc Dican.

Pentru meciul cu Pandurii, CFR Cluj nu se va putea baza pe Mihai Mincă, suspendat în urma cartonaşului roşu primit în deplasarea de la Iaşi. Antrenorul Francisc Dican nu va schimba căpitanul echipei.

"Vreau să îi rotesc, să îi responsabilizez pe fiecare prin rotație, dar, deocamdată, rămâne Ionuț Larie căpitanul echipei", a menţionat tehnicianul din Gruia.

Meciul Pandurii Târgu Jiu - CFR Cluj se joacă astăzi de la ora 21:00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri