Fotbal. Universitatea Cluj - FC Vaslui, meci sub semnul întrebării

Data publicării:
u cluj

"De vreo cinci etape se zvoneşte că nu se prezintă. S-au prezentat, au jucat foarte bine. S-au prezentat şi în ziua jocului, au mers cu autocarul vreo 20 de ore, au fost şi într-o condiţie fizică foarte bună, deci nu ne bazăm pe aşa ceva. Vor veni, cu siguranţă, vă spun eu. Lăsaţi zvonurile. Vor veni cu siguranţă, vor juca 200%", susţine Mihai Teja, antrenorul Universităţii.

"Ei ştiu mai bine ce au acolo, în curtea lor. Noi îi aşteptăm sâmbătă… indiferent… cu juniori, cu prima echipă. Cu ce echipă vor veni, trebuie să câştigăm", spune jucătorul Dan Bucşa.

După Steaua, FC Vaslui a avut cel mai bun parcurs în returul de campionat. Nici Universitatea Cluj nu stă rău: 4 victorii în ultimele 5 etape.

"Diferenţa este foarte, foarte mică între noi şi trebuie să mai acumulăm puncte, pentru a putea să fim un pic mai liniştiţi, dacă se poate spune aşa. Dar eu cred că până în ultima etapă vor fi emoţii şi de aceea trebuie să rămânem concentraţi, cu picioarele pe pământ",  mai spune tehnicianul grupării clujene.

Meciul "U" Cluj - FC Vaslui este programat sâmbătă de la ora 18.45 şi va fi transmis în direct de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri