Fotbal. Victoria care le dă aripi fotbaliștilor Universității

Data publicării:
victorie

Atât jucătorii, cât şi administratorul special Vlad Munteanu, au afirmat la finalul meciului cu giurgiuvenii că s-ar fi mulţumit şi cu o remiză.

"Cred că dacă vom câştiga fiecare meci cu 1-0 până la final, nu se va supăra nimeni, probabil doar adversarele. E o victorie importantă pentru noi, am jucat cu o echipă foarte bună. Asta ne dorim, etapă de etapă, să câştigăm puncte şi dacă vom reuşi să ne salvăm înainte de termen, să spunem aşa, vom fi şi mai fericiţi", spune Vlad Munteanu, administrator special la "U" Cluj.

Înfrângerea de la Cluj l-a înfuriat atât de tare pe finanţatorul Astrei, Ioan Niculae, încât a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că ar face schimb de loturi cu Florian Walter.

"De acum încolo, până la sfârşitul campionatului, vor fi plătiţi ca toate celelalte echipe din Divizia A, care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Poate e de acordul Clujul să îmi dea echipa, că oricum e mai bună ca a mea", declară Ioan Niculae, finanţatorul formației Astra Giurgiu.

În urma victoriei cu Astra Giurgiu, Universitatea Cluj a urcat pe locul 16 în clasament, iar etapa viitoare va juca în deplasare la Chiajna, cu Concordia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri