Fotbal. Victorie cu dedicaţie pentru Martac

Data publicării:
fotbal U

Studenţii au pierdut la masa verde meciul cu Chiajna, terminat la egalitate pe teren, 1-1, din cauza faptului că ilfovenii au contestat legitimarea lui Martac.

"Am jucat şi noi pentru Martac, că săracul de el, e băgat acolo în mijloc şi nu e vina lui şi ne-am gândit mai mult la el, decât la acest punct. Aşa cum am înţeles, nici el n-a ştiut ce s-a întâmplat şi se vede că e foarte trist", a declarat mijlocaşul Maximilian Nicu.

Decizia Comisiei de Recurs a FRF în privinţa depunctării Universităţii Cluj l-a iritat pe administratorul special al "şepcilor roşii", Vlad Munteanu.

"Finalul campionatului se va decide iar la TAS sau poziţiile din clasament se vor decide iar la TAS. Şi care mai este farmecul să mai jucăm? Nu ne mai putem îndeplini obiectivul stabilit în vară. La începutul anului viitor vom avea... veţi întreba voi care e obiectivul lui "U" Cluj. Nu ştiu. Stai să vedem TAS-ul ce zice pe final", a spus Vlad Munteanu.

Oficialii Universităţii Cluj vor face apel la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, dacă decizia Comisiei de Recurs în cazul legitimării lui Marius Martac nu va fi reparată de Comisia de Disciplină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri