Goana după concedii

Data publicării:
CONCEDII

Dacă un sejur într-o ţară exotică nu este pe gustul tuturor, în special în perioada sărbătorilor de iarnă, unele agenţii de turism au venit cu oferte potrivite sezonului rece şi cu un preţ mai bun.

„În acest sezon, venim cu o ofertă care include atât skipass-ul de la 9:00 dimineaţa la 9:00 seara, accesul la centrul SPA, cazarea la hotel de trei stele, chiar la baza pârtiei şi este la preţul de 180 de euro pentru cinci nopti, cu toate aceste facilităţi incluse în preţ”, explică Oana Poenaru, marketing manager în staţiunea Cavnic.

Mulţi clujeni au venit la târg în căutarea unei oferte pentru vacanţa de vară. Şi de data aceasta Grecia a fost una dintre destinaţiile cele mai dorite.

„Caut o ofertă pentru Grecia, vara lui 2015. Am cumpărat deja pachetul. Am dat 600 de euro, care include micul dejun, transportul şi cazarea pentru şapte zile”, spune un clujean.

Cele mai mari reduceri din cadrul târgului sunt la pachetele de vară.

„Dacă optăm pentru o vacanţă în perioada anului viitor, preţul în Bulgaria începe pe undeva de la 250-300 de euro, în vârf de sezon ajungând undeva la 500-550 de euro”, spune Bogdan Ciocian, organizatorul târgului.

Printre alte beneficii oferite de agenţiile de turism este plata eşalonată a unui sejur, cu 21 de zile înainte de începerea acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri