Handbal. Continuitate pe banca Naţionalei. FRH i-a pregătit un nou contract lui Tomas Ryde

Data publicării:
HANDBAL SELECTIONER

"În mintea mea, exista o părere despre handbalul din România, atunci când am antrenat în Suedia. S-a întâmplat de două ori. O altă poveste a fost atunci când am ajuns în Cluj, în luna martie şi am avut câteva antrenamente cu această echipă şi am intrat în această sală şi am jucat împotriva Braziliei. Sala era plină de oameni, iar sentimentul pe care l-am avut în acea seară, împreună cu spectatorii, împreună cu voi, cu jucătoarele... a fost unul de mândrie. Handbalul este nemaipomenit în România. Trebuie să continui această experienţă", a afirmat acesta.

Federaţia Română de Handbal are pregătit noul contract pentru Ryde.

"Pentru mine, Tomas Ryde este o certitudine. Eu sunt un om un pic ieşit din tipare, n-am nicio problemă să risc, atât timp cât sufletul îmi este împăcat şi sunt cu conştiinţa curată că vreau să fac bine. Şi voi ştiţi toţi de aici că a fost un mare risc să-l aducem pe Tomas Ryde la echipa naţională feminină. Este foarte important şi sper să ne calificăm, în aşa fel încât să dăm o altă faţă acestei echipe", a afirmat Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Dacă nu pierde mâine la mai mult de 5 goluri, naţionala feminină de handbal a României va participa în luna decembrie la Campionatul Mondial din Danemarca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri