Handbal. Despărţire după 13 ani. Ani Senocico a renunţat la restanţele salariale pentru a pleca liberă de contract

Data publicării:
ani senocico

Problemele financiare care au rămas nerezolvate, chiar şi după venirea noului sponsor, au determinat-o să facă acest pas.

"Îmi e foarte greu să îmi părăsesc casa, să părăsesc acest club, la care am activat 13 ani şi la care am dat tot ce am putut şi cât am putut. Îmi pare rău că a venit acest moment, îmi pare rău că a venit această despărţire. A trebuit să renunţ la banii pe un an de zile. Munca mea de un an de zile, din păcate, nu a fost recunoscută de acest club, dar pentru ca să îmi primesc dezlegarea şi să plec în altă parte, a trebuit să renunţ la acei bani", a afirmat Mihaela Ani Senocico.

La cei 32 de ani, Mihaela Ani Senocico nu a dus lipsă de oferte în ultima perioadă. A ales să continue în Liga Naţională.

"M-au contactat şi cei de la Baia Mare, m-au contactat de la Roman, am avut chiar şi din Germania. A fost o întâlnire cu domnul Marian de la Deva şi am ajuns la o înţelegere pe următorul an şi jumătate", a spus fosta jucătoare al lui "U" Alexandrion.

Mihaela a jucat pentru "U" Cluj la cel mai înalt nivel, în grupele Ligii Campionilor, dar acum lasă în urmă o echipă ameninţată de retrogradare.

"Nu aş vrea ca această echipă să retrogradeze, pentru că nu e locul ei în Divizie. Dar, pentru asta, trebuia să se rezolve problemele echipei şi să se aducă jucătoare ca echipa să rămână în prima ligă", a mai spus Mihaela Ani Senocico.

Alături de "U" Cluj, Mihaela Ani Senocico a ieşit de trei ori vicecampioană în Liga Naţională şi a ajuns până în finala Challenge Cup.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri