Handbal. Fetele antrenate de Gheorghe Tadici au remizat cu Danemarca

Data publicării:
HANDBAL-1

Partida de la Debrecen a început bine pentru tricolore, care conduceau cu 7-4 după 10 minute de joc. La pauză, România a avut un avantaj de patru goluri, 16-12, însă, în minutul 52, Danemarca a egalat la 25. Cristina Neagu a încercat să-şi motiveze colegele la fiecare time out cerut de Gheorghe Tadici.

În ultimul minut, tricolorele conduceau cu 29-28, însă nu au reuşit să fructifice ultimul atac. Danezele au marcat golul egalizator prin Thorsgaard, când mai era o secundă de joc. Neagu şi Ţăcălie au fost cele mai bune marcatoare ale României, cu câte zece reuşite fiecare.

"E foarte greu să vorbesc în momentul în care scapă un rezultat mare. O victorie cu Danemarca sau Norvegia e un rezultat mare. De regulă, antrenorul e de vină, îmi asum acest semieşec. Consider un semieşec cât ai condus în cea mai mare parte a jocului şi uneori foarte concludent", a spus Gheorghe Tadici, selecţioner Romania.

"România a făcut un joc foarte bun, ne-a pus probleme pe toată durata lui, am avut noroc pe final", a afirmat Jan Pytlick, selecţioner Danemarca.

Tricolorele sunt pe locul 3 şi nu trebuie să piardă meciul cu Ucraina, pentru a se califica în grupele principale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri