Handbal. Începe play-out-ul. Clujencele de la "U" Alexandrion vor juca în deplasare, la Slobozia

Data publicării:
HANDBAL FETE-1

Victorina Bora l-a înlocuit pe Liviu Paraschiv şi va debuta pe banca ialomiţencelor împotriva studentelor antrenate de Carmen Amariei.

"Din acest moment, toate meciurile sunt ca o finală, cel puțin pentru mine și sunt sigură că și pentru fete. Trebuie abordate cu cea mai mare seriozitate și încercat să punctăm la fiecare meci, să luăm cel puțin un punct în deplasări și, bineînțeles, victorii acasă", a afirmat antrenoarea Carmen Amariei.

Amariei nu poate conta la Slobozia pe aportul uneia dintre jucătoarele experimentate.

"Tetean Andreea, care a fost operată de ligamente. Am mai avut mici accidentări, dureri de genunchi, de umăr, dar în momentul de faţă, chiar trebuie să strângem din dinți", a spus antrenoarea.

Chiar dacă a încheiat sezonul regulat pe locul 11, "U" Alexandrion începe play-out-ul de pe penultima poziţie, deoarece se iau în calcul doar rezultatele directe dintre ultimele şase clasate.

"Ne dezavantajează simplul fapt că, terminând cu 26 de puncte turul și returul, acum ne-am trezit că avem 16 puncte. Ceea ce mi se pare total lipsit de respect față de echipa noastră și sunt și alte echipe care au aceeași problemă. Ne defavorizezi cu 10 puncte pe care le-am câștigat pe teren, meritat", a mai afirmat Carmen Amariei.

După partida de la Slobozia, clujencele vor întâlni duminică, pe teren propriu, pe HCM Râmnicu Vâlcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri