Handbal. Neagu, singura stranieră

Data publicării:
cristina neagu handbal

"Cred că e foarte greu să jucăm pentru o medalie în acest an. Trebuie să fiu realistă. Însă vom da cu siguranţă totul pe teren şi vom încerca să facem meciuri bune", a spus handbalista.

La Campionatul European din 2010, desfăşurat în Danemarca şi Norvegia, Cristina Neagu a fost golghetera competiţiei, cu 53 de goluri, şi a fost desemnată cel mai bun inter stânga al competiţiei. Jucătoarea de la Buducnost speră să repete evoluţiile bune de acum 4 ani, dar pune pe primul plan interesul echipei şi nu cel personal.

"Nu fac din asta un obiectiv, nu am făcut niciodată. Eu îmi doresc întotdeauna să joc cât pot de bine la fiecare meci, atât pentru echipa de club, cât şi pentru echipa naţională. Într-adevăr, a fost un an extraordinar pentru mine în 2010, însă s-a întâmplat deja acum 4 ani, eu privesc înainte şi să dea Dumnezeu să fac meciuri cât mai bune şi eu şi echipa", a mai spus Cristina Neagu.

Naţionala României se pregăteşte la Cluj înaintea turneului final din Ungaria şi Croaţia. În weekend, "tricolorele" joacă două partide amicale cu reprezentativa Germaniei, în deplasare, dar vor reveni în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca la începutul săptămânii viitoare. Elevele lui Gheorghe Tadici dispută primul meci la Campionatul European în 7 decembrie, în compania reprezentativei Norvegiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri